≡ Menu

Taxi Hilversum

Taxi Hilversum

Taxi Hilversum is een vervoersbedrijf met airport- en taxi service die 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) tot uw dienst staat. Taxi Hilversum vervoert passagiers in Hilversum en omgeving. U kunt bij Taxi Hilversum altijd rekenen op dezelfde discretie met maximale service.
De taxidiensten bestaan uit:

Personenvervoer
U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi plaats neemt. De taxi verschijnt (zo nauwkeurig mogelijk) op de door u gewenste tijd en brengt u direct naar de door u gewenste bestemming.

Luchthavenvervoer
Taxi Hilversum rijdt dagelijks naar luchthavens en hierdoor kan Taxi Hilversum een vaste en voordelige prijzen hanteren. Taxi Hilversum rijdt o.a. naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Evenementen-/uitgaanstaxi
Heeft u een glaasje op? Rijd dan niet zelf maar maar laat je rijden. De uitgaanstaxi van Taxi Hilversum brengt je veilig thuis, overal in Hilversum en omgeving.

Bestel direct een taxi online of bel: 035-3690360

nuttige informatie over Hilversum:

Informatie over Hilvursum
Gemeente Hilversum
Station Hilversum

Summary
Review Date
Reviewed Item
De taxi kwam op tijd aanrijden. Ik kreeg een minuut of 2/3 van te voren een sms om alvast gereed te staan. Super service!
Author Rating
51star1star1star1star1star